SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

RENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA

Minden rendelést 1-2 munkanapon belül dolgozunk fel és adjuk át a futárszolgálatnak, a megrendelés után. A csomagokat legkorábban a rendelés leadásának másnapján adjuk fel. A szállítás általában 1-3 munkanapot vesz igénybe.

Nem szállítunk hétvégén és ünnepnapokon. Hétvégén leadott rendelés esetén, a következő héten vagy a következő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. 

Minden 15 000 Ft összegű rendelés felett a szállítás ingyenes!

FUTÁRSZOLGÁLATOK

FOXPOST HÁZHOZSZÁLLÍTÁS: 1290 Ft

A Foxpost házhozszállítása esetén, a vásárló által megadott címre szállítják ki a rendelést. A szállítás 1-3 munkanapot vesz igénybe. A futárszolgálat 9:00 és 17:00 óra között szállíthatja ki a csomagot.

Ha problémád van vagy kérdésed akadt a szállítással kapcsolatban, vedd fel a kapcsolatot a futárszolgálattal a pontosabb információk érdekében. A Foxpost elérhetőségét, és a nyomonkövetési kódot megtalálod a visszaigazoló levélben.

GLS FUTÁRSZOLGÁLAT: 990 Ft

A GLS Futárszolgálat házhozszállítása esetén, a vásárló által megadott címre szállítják ki a rendelést. A szállítás 1-3 munkanapot vesz igénybe. A futárszolgálat 9:00 és 17:00 óra között szállíthatja ki a csomagot.

Ha problémád van vagy kérdésed akadt a szállítással kapcsolatban, vedd fel a kapcsolatot a futárszolgálattal a pontosabb információk érdekében. A GLS elérhetőségét, és a nyomonkövetési kódot megtalálod a visszaigazoló levélben.

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA: 790 Ft

Kérheted a rendelésed Foxpost csomagautomatába is. A szállítás általában 1-3 munkanapot vesz igénybe. Csomagautomata esetén nem kell a futárra várnod vagy találkoznod vele, a csomagodat az elhelyezett ponton bármikor átveheted.

A csomagautomaták nagyrészt 0-24 órában használható.

AZ UTÁNVÉT KEZELÉSI DÍJA: 290 Ft

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

FIZETÉS STRIPE SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: www.stripe.hu